https://www.facebook.com/Hendrikson-Koeriersdiensten-1530984730348543/

Dat chauffeursdiensten niet duur of complex hoeven te zijn, bewijzen wij al jaren. Voor uw zakelijke rit staat er 24/7 een professioneel team aan planners voor u klaar. Wilt u een chauffeur voor een avondje uit, voor de terugreis na een diner of gewoon tussen een langeafstand rit door van kantoor naar een overleg buiten de deur? Wij nemen de tijd om u alles over onze dienstverlening uit te leggen en garanderen zorgeloos transport.

Of u nu een evenement voor honderden genodigden organiseert of slechts incidenteel een chauffeur nodig heeft, wij staan voor u klaar om te adviseren bij de juiste keuze. Als bedrijf bent u aangewezen op betrouwbare partners die dezelfde, hoge standaard hanteren als uzelf en uw medewerkers.profileert zich al jaren als partner in chauffeursdiensten en groepsvervoer voor kleine en grote ondernemingen. Wij verzorgen o.a:

(Dagelijks) vervoer medewerkers en directieleden

Logistiek beheer van wagenparken

Shuttle diensten tussen kantoor en parkeerplaats.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of wagenpark te bespreken. Wanneer u voor een langere periode behoefte heeft aan chauffeurscapaciteit kunnen wij in samenspraak een op maat gemaakte prijsafspraak overeenkomen.

Privéchauffeur

Vanaf € 25,00 per uur exclusief btw
Standaard, laag tarief

Directiechauffeur

Vanaf € 35,00 per uur exclusief btw
Professionele chauffeurs

Over ons